تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

ببینید| اظهارات جدید عباس عراقچی درباره مذاکرات با آمریکا

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: اگر آمریکایی‌ها امیدوار بودند با تحریم ایران را به زانو در میاورند و تسلیم می‌کنند؛ حتما مذاکره نمی‌کردند و تحریم‌ها را ادامه می‌دادند. تحریم حتما به ما فشار می‌آورد، اما در ایران کسی را به زانو در نمی‌آورد و این اثبات شده است.

ببینید| اظهارات جدید عباس عراقچی درباره مذاکرات با آمریکا

کد ویدیو

منبع: آخرین خبر

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: عباس عراقچی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
3
جناب عراقچی شاید این تحریم ها حتی باعث نشه شما گرمتون هم بشه ولی ما ملت بیچاره به زانو که هیچ به پاشنه و قوزک هم دراومدیم. یه سری بزنید به مناطق پایین شهر تا مفهوم به زانو در آمدن را بفهمید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
0
0
مسئولان و... از سال 1392 تاکنون بیش از 999 هزار بار در رسانه ها اعلام کردند که ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست ولی اما متأسفانه سران بی ادب آمریکا جنایتکار از سال 1392 تاکنون هنوز هم درک نمی کنند، نمی دانند، نمی فهمند و توجه نمی کنند و باز هم ایران را تحریم و تهدید می کنند پس مذاکره عراقچی و... با مسئولان آمریکا در عمان، رم و... غلط و اشتباه بوده است.
نظرات شما